Friendly & useful links

http://www.recyclablekitchen.com/

http://zerowastehome.blogspot.ro/ (reducerea cantitatii de deseuri pe care le producem)

http://www.organik.ro/producers/index/ecos-earth-friendly-products (produse cosmetice naturale, produse de ingrijire personala certificate bio si produse ecologice pentru menaj si curatenie)

http://www.trashisfortossers.com/ (reducerea cantitatii de deseuri pe care le producem)

http://www.cleaneco.cc/ (detergenti ecologici)

http://www.recicleta.ro (RECICLETA este singurul serviciu de colectare selectiva a cantitatilor mici de hartie (pana la 150kg) cu cargo-triciclete conduse de persoane aflate in dificultate, care au astfel un loc de munca legal si stabil) www.facebook.com/recicleta.vp

http://wunderkraft.ro (produse creative realizate de minti inspirate din materiale reciclate)

 http:/www.rorec.ro (colectare deseuri electrice)


 

Brands & News

Este deja cunoscut faptul ca am inceput cu mobilier pentru bucatarie si pentru a confirma inca o data experienta acumulata, dedicatia si pasiunea pentru a crea concepte armonioase si practice dar si pentru a oferi doar produse de calitate, KULT! a facut pasul catre varful tehnologiei si totodata geniul italian in domeniu: VALCUCINE. Cunoscatorii nu au cu siguranta nevoie de prea multe cuvinte aici, insa vom reveni in detaliu asupra subiectului.

Prezentam in continuare pe scurt brand-uri cu care ne bucuram sa colaboram pentru crearea unor spatii in trend cu ultimele tendinte in materie de design interior:

Bucatarii: VALCUCINE, DEMODE, GRUPPO SPAR, ARAN, SALVARANI, TONCELLI, MINACCIOLO

Dining: PORADA, ALIVAR, ANTONELLO ITALIA, FIAM, PRESOTTO

Living (canapele, library, zona media TV): ALBERTA Salotti, CIERRE Imbottiti, SWAN, VALCUCINE LIVING, PRESOTTO, ALIVAR, SMANIA, SPAR

Dormitor & Dressing: PRESOTTO, GRUPPO SPAR, ORME Interiors, PESCAROLLO, ALBED, RIMADESIO, SMANIA

Home Office, Hol, Accesorii: PORADA, IDEAL FORM TEAM, FIAM, MARIANI, BIREX, SMANIA

Mobilier clasic: dormitor, dining & living : AM Classic, CANTORI, CORNELIO CAPPELLINI, SANTAROSSA, AVENANTI, VILLANOVA, ALBERTA (classic sofa), SCAPPINI

Copii (nou-nascuti): ANNA Baby Room, Azur

Copii/adolescenti: MAGNOLIA DUE, CLEVER by Homes, birouri MOLL Germania

Spalatorie: Meccanica by VALCUCINE

Usi interior: ALBED, CORMO, RIMADESIO

Fie ca doriti doar o bucatarie sau amenajarea intregii case, fie ca aveti deja un proiect/concept sau acceptati sa ne lansati noua provocarea, va asteptam in showroom-ul KULT!

BRAND new! – COMPREX in Romania prin KULT!

Incepad din iunie 2010 KULT! este reprezentantul COMPREX in Romania (www.comprex.it).

Inovatie, originalitate, calitate, flexibilitate si o evolutie ghidata de analiza profunda si continua a trendului si a nevoilor actuale – totul intr-un singur brand. Comprex reprezinta solutia ideala pentru mobiliarea bucatariei, dining-ului si a living-ului, intr-un design care intalneste cele mai sofisticate preferinte ale zilelor noastre. Studiile de piata au indreptat produsul catre o clasificare a modelelor in trei mari categorii: Vogue, Class, Young. De mentionat:

  • Flexibilitate a sistemelor: fronturi de 12, 20 si 26 mm
  • Prin tehnologia foarte avansata (fagure de aluminiu la interior) fronturile sunt usoare, eco-friendly si stabile chiar la grosime de 12 mm!
  • Finisaje speciale cum sunt furnirul “periat”, lacuiri fine ca matasea, sticla cu amprenta serigrafiata, manere cu design exclusiv, optiuni “fara manere” originale si practice

Summer school @ KULT!

Curiosi, atenti si dornici de cat mai multe informatii legate de concept, distante, dimensiuni, flexibilitate, finisaje, preturi si bugete, proaspat-absolventii de design interior au participat insotiti de arh. Cristina Serban, la o “lectie despre bucatarii” sustinuta cu mare drag de Ioana Cojocaru (KULT! HomeStories).

Cu totii vor realiza proiecte de amenajari complete si complexe care vor fi jurizate si premiate la incheierea scolii de vara. Bineinteles Bogdan Pencu (proiectant KULT!) va face parte din juriu pentru a verifica “la sange” cum s-au descurcat concurentii “la bucatarie”. Le uram bafta la concurs, mult curaj si perseverenta in cariera!

Link to DESIGN – Un eveniment KULT!

Un nod important de comunicare cu beneficiarul final, arhitecţii si designerii de interior se bucură de încrederea clienţilor si prezinta avantajul de a supraveghea si interveni cu informatii legate de stilul de viata, tipul de ambient cautat si viziunea clientului in toate etapele proiectului de amenajare. Colaborarea cu ei inseamna schimb de idei, informatii, eforturi comune in indeplinirea dorintelor clientului final si rezultate care intrec asteptarile.

Atmosfera relaxanta, risotto cu capsuni gatit live de prietenul nostru Giulio da Sacco (GRANO Italian Fine Food), un cabernet rose 3Ha frapat cum ii sta bine unui rose si un desert delicios preparat cu ciocolata bio. Cam tot ce trebuie pentru discutii interesante si o dupa-amiaza KULT! “linked to DESIGN”.

“Link to DESIGN” ne-a ajutat sa ii cunoastem pe cei interesati in crearea unui parteneriat. Le multumim pentru participare si speram la o colaborare de exceptie!

HAKA a devenit KULT!

Dragă prietene,

Ne face plăcere să te invităm în noul showroom KULT! HomeStories de pe Calea Floreasca. KULT! HomeStories este un studio de design care concepe și realizează spații armonioase de locuit care spun povestea proprietarilor lor. Mizăm pe experiența acumulată timp de 3 ani sub numele de HAKA Kuche. Așadar, te vom putea sfătui în continuare cum să-ți mobilezi și utilezi bucătăria, dar și cum să-ți decorezi întreaga casă, astfel încât ea să aibă unitate și să spună povestea ta.

Te așteptăm oricând în noul nostru showroom cu o cafea bună să povestim despre ce e nou în materie de design interior.  Știm că ești o persoană ocupată, poate ai însă timp să te uiți pe site-ul nostru www.kult.com.ro/, unde vei putea admira mai multe modelele de mobilier produs din lemn de esență prețioasă cu finisaje atent realizate. La secțiunea Homestories vei putea citi câteva dintre poveștile clienților care ne-au inspirat și a căror viziune despre bucătăria ideală am transpus-o în realitate. De altfel, încrederea pe care clienți importanți ca tine ne-au arătat-o în ultimii 3 ani ne-a ajutat să facem acest pas important de a construi KULT! HomeStories. Îți mulțumim că ne-ai ajutat să creștem.

Dacă plănuiești să te muți într-o casă nouă sau vrei să-ți redecorezi locuința actuală, am fi bucuroși să te putem ajuta, oferindu-ți același tratament personalizat cu care te-am obișnuit și o gamă mult mai mare de produse.

Cu simpatie,

Ioana Cojocaru
Director general