^9B083D3A34C2C7AE73323E7BFC74B4A709094046BB0951242D^pimgpsh_fullsize_distr

“Cover”…bucătăria cu 1001 feţe

Modelul revoluţionar de la Aran Cucine cu folii magnetice – pentru a vă redecora cu uşurinţă bucătăria ori de câte ori doriţi.

Sistemul de ușă este realizat din panou laminat LPL peste care este aplicată o foaie subțire care reprezintă suportul metalic ideal pentru foliile magnetice interschimbabile. Acest model poate fi reînnoit continuu, interceptând astfel nevoia de unicitate care ne caracterizează pe noi, consumatorii și dorința de a ne schimba mereu, tipică zilelor noastre. “Cover” transformă modul în care gândim și trăim în bucătăria noastră, îşi schimbă ușor aspectul și se adaptează tendințelor, sezoanelor, amintirilor și dispozițiilor noastre.

Nu există limite ale imaginaţiei atunci când e vorba de utilizarea “Cover”. Vă invităm la showroom pentru a crea împreună povestea unicat a bucătăriei dumneavoastră!

https://www.youtube.com/watch?v=4I2iAi8-3gQ

^73CA41F0A8A41A9A389A2543476B104C5C63470B3969908D74^pimgpsh_fullsize_distr16729118_10154169235065812_8559626489748775695_n

Friendly & useful links

http://www.recyclablekitchen.com/

http://zerowastehome.blogspot.ro/ (reducerea cantitatii de deseuri pe care le producem)

http://www.organik.ro/producers/index/ecos-earth-friendly-products (produse cosmetice naturale, produse de ingrijire personala certificate bio si produse ecologice pentru menaj si curatenie)

http://www.trashisfortossers.com/ (reducerea cantitatii de deseuri pe care le producem)

http://www.cleaneco.cc/ (detergenti ecologici)

http://www.recicleta.ro (RECICLETA este singurul serviciu de colectare selectiva a cantitatilor mici de hartie (pana la 150kg) cu cargo-triciclete conduse de persoane aflate in dificultate, care au astfel un loc de munca legal si stabil) www.facebook.com/recicleta.vp

http://wunderkraft.ro (produse creative realizate de minti inspirate din materiale reciclate)

 http:/www.rorec.ro (colectare deseuri electrice)


 

Brands & News

Este deja cunoscut faptul ca am inceput cu mobilier pentru bucatarie si pentru a confirma inca o data experienta acumulata, dedicatia si pasiunea pentru a crea concepte armonioase si practice dar si pentru a oferi doar produse de calitate, KULT! a facut pasul catre varful tehnologiei si totodata geniul italian in domeniu: VALCUCINE. Cunoscatorii nu au cu siguranta nevoie de prea multe cuvinte aici, insa vom reveni in detaliu asupra subiectului.

Prezentam in continuare pe scurt brand-uri cu care ne bucuram sa colaboram pentru crearea unor spatii in trend cu ultimele tendinte in materie de design interior:

Bucatarii: VALCUCINE, DEMODE, GRUPPO SPAR, ARAN, SALVARANI, TONCELLI, MINACCIOLO

Dining: PORADA, ALIVAR, ANTONELLO ITALIA, FIAM, PRESOTTO

Living (canapele, library, zona media TV): ALBERTA Salotti, CIERRE Imbottiti, SWAN, VALCUCINE LIVING, PRESOTTO, ALIVAR, SMANIA, SPAR

Dormitor & Dressing: PRESOTTO, GRUPPO SPAR, ORME Interiors, PESCAROLLO, ALBED, RIMADESIO, SMANIA

Home Office, Hol, Accesorii: PORADA, IDEAL FORM TEAM, FIAM, MARIANI, BIREX, SMANIA

Mobilier clasic: dormitor, dining & living : AM Classic, CANTORI, CORNELIO CAPPELLINI, SANTAROSSA, AVENANTI, VILLANOVA, ALBERTA (classic sofa), SCAPPINI

Copii (nou-nascuti): ANNA Baby Room, Azur

Copii/adolescenti: MAGNOLIA DUE, CLEVER by Homes, birouri MOLL Germania

Spalatorie: Meccanica by VALCUCINE

Usi interior: ALBED, CORMO, RIMADESIO

Fie ca doriti doar o bucatarie sau amenajarea intregii case, fie ca aveti deja un proiect/concept sau acceptati sa ne lansati noua provocarea, va asteptam in showroom-ul KULT!

BRAND new! – COMPREX in Romania prin KULT!

Incepad din iunie 2010 KULT! este reprezentantul COMPREX in Romania (www.comprex.it).

Inovatie, originalitate, calitate, flexibilitate si o evolutie ghidata de analiza profunda si continua a trendului si a nevoilor actuale – totul intr-un singur brand. Comprex reprezinta solutia ideala pentru mobiliarea bucatariei, dining-ului si a living-ului, intr-un design care intalneste cele mai sofisticate preferinte ale zilelor noastre. Studiile de piata au indreptat produsul catre o clasificare a modelelor in trei mari categorii: Vogue, Class, Young. De mentionat:

  • Flexibilitate a sistemelor: fronturi de 12, 20 si 26 mm
  • Prin tehnologia foarte avansata (fagure de aluminiu la interior) fronturile sunt usoare, eco-friendly si stabile chiar la grosime de 12 mm!
  • Finisaje speciale cum sunt furnirul “periat”, lacuiri fine ca matasea, sticla cu amprenta serigrafiata, manere cu design exclusiv, optiuni “fara manere” originale si practice

Summer school @ KULT!

Curiosi, atenti si dornici de cat mai multe informatii legate de concept, distante, dimensiuni, flexibilitate, finisaje, preturi si bugete, proaspat-absolventii de design interior au participat insotiti de arh. Cristina Serban, la o “lectie despre bucatarii” sustinuta cu mare drag de Ioana Cojocaru (KULT! HomeStories).

Cu totii vor realiza proiecte de amenajari complete si complexe care vor fi jurizate si premiate la incheierea scolii de vara. Bineinteles Bogdan Pencu (proiectant KULT!) va face parte din juriu pentru a verifica “la sange” cum s-au descurcat concurentii “la bucatarie”. Le uram bafta la concurs, mult curaj si perseverenta in cariera!

Link to DESIGN – Un eveniment KULT!

Un nod important de comunicare cu beneficiarul final, arhitecţii si designerii de interior se bucură de încrederea clienţilor si prezinta avantajul de a supraveghea si interveni cu informatii legate de stilul de viata, tipul de ambient cautat si viziunea clientului in toate etapele proiectului de amenajare. Colaborarea cu ei inseamna schimb de idei, informatii, eforturi comune in indeplinirea dorintelor clientului final si rezultate care intrec asteptarile.

Atmosfera relaxanta, risotto cu capsuni gatit live de prietenul nostru Giulio da Sacco (GRANO Italian Fine Food), un cabernet rose 3Ha frapat cum ii sta bine unui rose si un desert delicios preparat cu ciocolata bio. Cam tot ce trebuie pentru discutii interesante si o dupa-amiaza KULT! “linked to DESIGN”.

“Link to DESIGN” ne-a ajutat sa ii cunoastem pe cei interesati in crearea unui parteneriat. Le multumim pentru participare si speram la o colaborare de exceptie!