Art, Wine & Design, evenimentul nostru care creste frumos de la an la an. Un eveniment rafinat de business networking prin care aducem sub lumina reflectoarelor, arta de a locui in propriile case.

  Un eveniment in care ii aducem impreuna pe arhitectii si designerii care au darul de a face transformari spectaculoase in spatii goale, aparent fara speranta. Jurnalistii home & deco care duc vorba mai departe, catre cititorii curiosi si dornici de frumos. Clientii si potentialii clienti, cu agende extrem de incarcate, care isi doresc ca putinul timp pe care il au pentru ei, sa fie ptrecut in case amenajate cu rafinament si armonie.

  Cireasa de pe tort vine de la Masterchef Liviu Lambrino, care ne va incanta cu bucate alese pregatite proaspat, pe toata durata evenimentului.

  Vinul va fi servit de Cristian Gretcu, un fin cunoscator a​l​ licorii magice, atat din prisma spiritului pe care vinul il poarta cat si a cantitatilor si contextelor in care acesta poate fi asortat.

  Despre tihna spatiilor in care traim si legatura cu viet​ile noastre, vom afla mai multe alaturi de dr. arh. Dorin Stefan Adam, Conferentiar Universitar la Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” in discursul despre “slow food & slow arhitecture”.

  Arta vine de la Terraria, printr-o expozitie in care vei intalni o lume vie, transpusa creativ si vizual prin plante.

  Multumiri partenerilor principali:

  Franke Logo – pentru tehnologiile necesare pregatirii bucatelor, cu multa dragoste

  Gourmet de strut – pentru ingredientele necesare unei mancari naturale si sanatoase, obicei care completeaza armonia unei vieti pe care ne-o dorim cu totii.

  Va asteptam, joi, la ceas de seara​, ​sa experimentam impreuna, arta de a locui in propriile case, in showroom-ul nostru din Calea Floreasca 91 – 111​.