Brands & News

Este deja cunoscut faptul ca am inceput cu mobilier pentru bucatarie si pentru a confirma inca o data experienta acumulata, dedicatia si pasiunea pentru a crea concepte armonioase si practice dar si pentru a oferi doar produse de calitate, KULT! a facut pasul catre varful tehnologiei si totodata geniul italian in domeniu: VALCUCINE. Cunoscatorii nu au cu siguranta nevoie de prea multe cuvinte aici, insa vom reveni in detaliu asupra subiectului.

Prezentam in continuare pe scurt brand-uri cu care ne bucuram sa colaboram pentru crearea unor spatii in trend cu ultimele tendinte in materie de design interior:

Bucatarii: VALCUCINE, DEMODE, GRUPPO SPAR, ARAN, SALVARANI, TONCELLI, MINACCIOLO

Dining: PORADA, ALIVAR, ANTONELLO ITALIA, FIAM, PRESOTTO

Living (canapele, library, zona media TV): ALBERTA Salotti, CIERRE Imbottiti, SWAN, VALCUCINE LIVING, PRESOTTO, ALIVAR, SMANIA, SPAR

Dormitor & Dressing: PRESOTTO, GRUPPO SPAR, ORME Interiors, PESCAROLLO, ALBED, RIMADESIO, SMANIA

Home Office, Hol, Accesorii: PORADA, IDEAL FORM TEAM, FIAM, MARIANI, BIREX, SMANIA

Mobilier clasic: dormitor, dining & living : AM Classic, CANTORI, CORNELIO CAPPELLINI, SANTAROSSA, AVENANTI, VILLANOVA, ALBERTA (classic sofa), SCAPPINI

Copii (nou-nascuti): ANNA Baby Room, Azur

Copii/adolescenti: MAGNOLIA DUE, CLEVER by Homes, birouri MOLL Germania

Spalatorie: Meccanica by VALCUCINE

Usi interior: ALBED, CORMO, RIMADESIO

Fie ca doriti doar o bucatarie sau amenajarea intregii case, fie ca aveti deja un proiect/concept sau acceptati sa ne lansati noua provocarea, va asteptam in showroom-ul KULT!