Despre Noi

KULT! isi declara modul de a concepe, interpreta si decora spatiile prin largirea orizontului dincolo de bucatarie. Exigentele clientilor dar si trendul mereu in schimbare ne-au facut sa alegem marci de prestigiu in domeniu, cu design dinamic si inovator, adaptat cat mai multor stiluri. Am inceput cu ce a fost mai greu – consiliere, proiectare si montaj pentru mobilier de bucatarie – si ne-am extins activitatea incercand sa acoperim intreaga amenajare a unei locuinte si nu numai. Incepand din 2008 KULT! ofera o gama complexa de mobilier pentru living, dining, dormitor, dressing, hol, camere pentru copii si chiar mobilier de birou.

Unii oameni cauta placerea sufleteasca in cele mai indepartate locuri; majoritatea o gasesc acasa…

Concept

Dintotdeauna oamenii si-au dorit ca locuinta sa-i reprezinte si sa serveasca nevoilor lor. Dar bucataria a ramas mereu punctul esential, a ramas centrul caminului pana in zilele noastre.

Asa s-a nascut showroom-ul HAKA in 2007, cand hotarati sa realizam bucatarii nu doar adaptate arhitecturii locuintei, dar si nevoilor si aspiratiilor proprietarilor, am devenit mai mult decat un simplu furnizor, ci mai degraba un sfatuitor, iar bucatariile au depasit limitele functionalului, devenind povesti.

Prin evolutie naturala, HAKA s-a transformat in KULT! Homestories – un studio de design care concepe spatii armonioase de locuit care spun povestea proprietarilor lor.

Viziteaza e-showroom-ul pentru a ne cunoaste mai bine!