Daca esti un burlac convins printre ale carui hobby-uri nu se numara gatitul, bucataria devine un spatiu care poate fi reinterpretat.  Sertarul in care gospodinele si-ar tine proviziile sau condimentele se poate transforma in locul perfect pentru laptopul de pe care-ti citesti stirile sau raspunzi la mailuri dimineata la cafea. In timp ce o familie numeroasa vrea ca bucataria sa fie cat mai complexa si mai bine utilata, un burlac cu pretentii vrea ca bucataria lui sa fie ca femeia – frumoasa si gata in cel mai scurt timp.

Desi bugetul i-ar fi permis sa-si construiasca o casa, Adrian a ales sa-si cumpere un apartament pe doua nivele intr-unul din complexele rezidentiale construite in ultimii ani. <>, spune el.

Pentru specialistii Haka brieful a fost usor de realizat.

Tot ceea ce-si dorea clientul era un blat negru, un espressor super-profi pentru cafeaua de dimineata, un frigider care sa faca gheata pentru whisky-ul de seara si un cuptor cu microunde in care sa se poata incalzi mancarea comandata prin telefon. Nimic mai simplu. La espressor s-a mai adaugat un sertar special care sa incalzeasca cestile pentru cafea.

Cand bucataria a fost gata si clientul multumit a vrut sa ciocneasca un pahar de sampanie cu echipa Haka, noul proprietar si-a dat seama ca n-are pahare. Ca urmare, consultantii au decis sa-i faca acestuia zestre Ð adica sa-i cumpere vesela ca, poate cine stie, intr-o buna zi, renunta la rolul de burlac.