Marc si Victor sunt doi gemeni simpatici care au aproape 6 ani. De anul trecut, pustii locuiesc – evident impreuna cu parintii lor – intr-un penthouse inconjurat de verdeata, din zona Aviatorilor. Parintii au gandit bucataria astfel incat copiii sa se simta cat mai confortabil acolo.

Dupa ce au stat de vorba cu parintii gemenilor, specialistii Haka au  venit cu o serie  de solutii inovative, in care esteticul se imbina perfect cu spiritul practic. Spatiul enorm este centrat in jurul unei insule, care integreaza chiuveta, aragazul si o hota, speciala prin faptul ca este singura hota din lume fixata de blat. <>, spune Ioana Cojocaru de la Haka.

Insula functioneaza si ca masa de mic dejun. Langa insula multifunctionala, Marc si Victor au o bancuta Ð conceputa special pentru ei Ð unde stau cand mananca, se joaca sau atunci cand bunica lor pregateste bunatati pentru ei. Desi toate aparatele electrocasnice sunt ascunse in spatele unor usi albe elegante Ð in ton cu restul incaperii – Marc si Victor stiu exact unde se ascunde frigiderul in care ii asteapta laptele pe care il beau la mic dejun sau masina de spalat unde se pun vasele murdare dupa masa.

Insula din bucatarie este un punct de atractie si pentru musafirii parintilor celor doi pusti. <>, povesteste mandra  mama pustilor, <>.