Ce faci cand ai doar 85 de metri patrati pentru o familie de 4 persoane care vrea confort si eleganta? Simplu. Gandesti mult si gasesti cele mai creative solutii pentru un apartament unitar, dar bine impartit. Chiar daca bucataria era ingusta, ea a fost considerata una din cele mai importante piese ale casei, unde totul sa fie la indemana si sa existe suficiente spatii de stocare.

O romanca, un catalan si doi copii europeni cu ochi migdalati. Dupa doi  ani si jumatate petrecuti in Anglia si Spania, s-au intors sa locuiasca in Romania. <>, povesteste Magda Rosioara. Au gasit casa repede, Ð un apartament micut, pe bulevardul Dacia. Fiind un om practic, Ð consultant fiscal si de audit – doamna Magda Rosioara avea niste vise foarte concrete. Ea stia exact cum va fi decorata casa: Ð in stil clasic sic, cu influente englezesti. Un an de munca, cu un rezultat perfect si in plus, premiul Casa Lux pentru cel mai frumos apartament al anului 2008.

<>, spune stapana casei. Specialistii Haka au preluat proiectul, incantati ca au un client care stie foarte bine ce vrea. Dupa ce s-au uitat impreuna pe planuri, clienta s-a dus acasa si si-a pus toate visele legate de bucataria ei intr-un excel.

Proviziile pe care Magda Rosioara le primeste de la soacra ei din Spania nu se <> cu mirodeniile care vin de la cumnata ei din Norvegia pentru ca <> in sertare separate. Vedeta bucatariei este hota, care incanta ochii musafirilor si are o capacitate de absorbtie care raspunde talentului la gatit al sotului catalan.  Restul de mici secrete raman ale gazdelor, care se bucura in fiecare zi de bucataria lor.